Пресса, интервью|| Press about Evgeni ON Ice

Любим! Надеемся! Верим!
We love you! We believe in you!

Re: Старые журналы || Old magazines

Postby cekoni » 15 Aug 2011, 01:59

Many thanks let`s talk! :plush40:



let`s talk wrote:
cekoni wrote:Strong Man - 2006.
.....

-Your favourite cuisines?
-Japanese, Italian, Georgian. I love shashlik!
....

Plushy like shashlik?! :du_ma_et: Oh, and we have good barbecue here! :ya_hoo_oo:
Come on, Plushy - come back to Serbia after end of competition season 2012, but now to skate on the "real" ice and eat our ražnjiće and čevapćiće!!!! :bra_vo: :plush4: :e-d-a: :cool_cool:
Image
User avatar
cekoni
Administrator
 
Posts: 24627
Joined: 03 Jun 2009, 09:19
Location: Serbia
Has thanked: 3635 times
Been thanked: 21292 times

Re: Пресса о Жене, интервью Жени || Press about Evgeni ON Ic

Postby dustman » 19 Aug 2011, 19:21

WFS No.49(Japanese Magazine) will include Plushenko's interview :-):

http://www.shinshokan.co.jp/mag/mag_nex ... ID=2010040
Image

These users thanked the author dustman for the post (total 2):
cekoni (20 Aug 2011, 02:21) • lala630312 (20 Aug 2011, 00:46)
Rating: 8.33%
 
User avatar
dustman
 
Posts: 1630
Joined: 07 Jun 2010, 21:03
Location: Япония
Has thanked: 337 times
Been thanked: 5744 times

Re: Пресса о Жене, интервью Жени || Press about Evgeni ON Ic

Postby Дарина » 20 Aug 2011, 01:25

cekoni wrote:Apparently, Tatjana Flade publish interview with Plushy and in German FS magazine "Pirouette" (may it be the same interview in IFS)
...
Nr. 6 Juli - August 2011
Image


На КэК пишут, что в журнале то же самое интервью Евгения Татьяне Фладе, плюс информация о планирующихся выступлениях: "Перед Гран При планирую турниры, может быть Финляндия Трофи или Оберсдорф, в любом случае хочу перед Гран при выступить 2-3 раза."

Image

Перевод с КэК, это собственно перевод нашей noran c соответствующими изменениями и дополнениями.

Пируетте: Вы выиграли уже три олимпийские медали, больше чем любой другой фигурист современнгости. Все остальные титулы тоже у вас в кармане. Что мотивирует вас продолжать?
- Шоу хороши, но им не хватает экстрима. Я ищу экстрим. Я пошел на курсы экстремального вождения автомобилей и мотоциклов, и я начал играть в пейнтбол, но всего этого было не достаточно.
То есть ФК – это экстремальный вид спорта?
- Фигурное катание является экстремальным видом спорта. Выступая на соревнованиях, Вы чувствуете этот адреналин. Я хотел вернуться в 2010 году и проверить себя еще раз, и я думаю, что это мне удалось. Весь сезон был великолепен. То, что судьи дали мне второе место в Ванкувере, не имеет значения. Я катался хорошо, выполнил все, что планировал, и поэтому я доволен. Главное вернуться без травм. Сейчас вот у меня болело опять левое колено, и мне сделали операцию на мениске в Мюнхене. Это меня беспокоит, но вообще настроение хорошее, я настроен на борьбу и хочу участвовать в соревнованиях. Может быть в этом сезоне не так все хорошо получится, но до 2014 у меня есть время, чтобы тренироваться, готовиться, эксперементировать. Посмотрим. Я расчитываю на хороший результат.
И важная цель - Сочи
-Конечно. Я мечтаю выступить на четвертых для меня ОИ и вписать свое имя в историю. Я попробую это сделать.
Но у вас и так есть уже место в истории
- Да, у меня уже есть свое место в истории фигурного катания, но я могу подтвердить это еще раз на очень высоком уровне. У меня есть план на будущее. Хочу открыть в Петербурге собственную школу ФК. Если А.Н. Мишин не будет против, хочу продолжить его дело в его школе, вместес ним. Ведь если я буду работать тренером, то по его методикам. У меня мечта – построить такую школу, возможно даже интернат, в котором дети могли бы тренироваться, жить и учиться. Когда после Сочи окончательно закончу свою карьеру, хочу делать собствнные шоу и ледовые сказки. У меня много планов, но я хочу как можно дольше оставаться в спорте и привлекать в него новых детей.
Есть ли поддержка вашему проекту?
-На сегодняшний день есть частные инвесторы, мои друзья. Естественно должна быть господдержка, а когда планы будут конкретизованы, было бы желательно встретиться с Медведевым и Путиным, чтобы они дали нам зеленый свет. В Петербурге до сих пор мало ледовых арен. Академия переполнена. Юбилейный тоже. Нехватка помещений. Надо сейчас вкладывать в это средства. Все говорят, мы готовы строить для 2014, а что потом? Как будто бы и ничего. Мы должны ориентироваться на будущее, дети подрастают, а ФК не стоит на месте.
Вы сказали, ФК не стоит на месте. Что нового хотите показать в будущем?
-Мне нравятся прыжки. Я люблю чтверные. Работаю над новыми четверными – сальхов и лутцом. Я раньше их прыгал, должен вернуть себе этот навык. Естественно, сегодня все по-другому. Раньше я прыгал и делал обороты не особо об этом задумываясь – в 18 -20 лет. А сейчас телу нужна другая подготовка. Больше тренировок. Это нелегко.
Какие программы хотите показать?
- У нас уже есть ПП, то есть музыка. Пока не хочу публично об этом говорить. Есть идеи на КП (музыка) сейчас делаем. Мне кажется, это будет интересно. В ПП у меня будет другой имидж, трагичный – пока столько могу выдать.
С какими хореографами будете работать?
-Хореографом в этом сезоне будет Марина Яцевич, бывшая балерина, выступавшая в Большом театре. Не хочу исключать Дэвида Авдыша. Договорился с Браунингом на 2 недели совместной работы – будем оттачивать переходы.
Какие планы на этот сезон?
- Перед Гран При планирую турниры, может быть Финляндия Трофи или Оберсдорф, в любом случае хочу перед Гран при выступить 2-3 раза.
Как относится ваша жена к вашим планам?
-Она очень довольна. Сказала, что собирается путешествовать со мной повсюду.
...
М. Плисецкая: "Пожалуй, Плющенко похож на Годунова. Тоже высокий, статный, эффектный, уверен в себе. Да и эти длинные развевающиеся на ветру и в пируэтах белые волосы. Такой же тип. И темперамент у него есть, и артистизм."

These users thanked the author Дарина for the post (total 3):
Таня (23 Aug 2011, 01:40) • Виктория (22 Aug 2011, 21:36) • cekoni (20 Aug 2011, 02:40)
Rating: 12.5%
 
User avatar
Дарина
 
Posts: 4301
Joined: 01 May 2010, 01:50
Location: Харьков
Has thanked: 2391 times
Been thanked: 6167 times

Re: Пресса о Жене, интервью Жени || Press about Evgeni ON Ic

Postby cekoni » 20 Aug 2011, 02:39

Дарина wrote:
cekoni wrote:Apparently, Tatjana Flade publish interview with Plushy and in German FS magazine "Pirouette" (may it be the same interview in IFS)

Nr. 6 Juli - August 2011
Image

Image

.... В ПП у меня будет другой имидж, трагичный – пока столько могу выдать.
...
Какие планы на этот сезон?
- Перед Гран При планирую турниры, может быть Финляндия Трофи или Оберсдорф, в любом случае хочу перед Гран при выступить 2-3 раза.
...

So, this is the same interview as in IFS magazine (viewtopic.php?f=3&t=6&start=1130#p56323) - except this parts: :mi_ga_et:

... In Free Program I'll have different image, tragic - as far as I can see.
...

What are your plans for this season?
- Before the Grand Prix, I planning tournaments, can be Finlandia Trophy or Oberstdorf, in any case, I want to perform 2-3 times before the Grand Prix.


--------------------------------

:du_ma_et: Do not forget, that this interview was taken before Plushy's operation in Germany! :st_op:
So, Plushy's plans about "2-3 tournaments before GP" probably is not the same :plush34: ... about the performance at GP "Cup of Russia" - I think it is more likely. :plush45:
Image
User avatar
cekoni
Administrator
 
Posts: 24627
Joined: 03 Jun 2009, 09:19
Location: Serbia
Has thanked: 3635 times
Been thanked: 21292 times

Re: Пресса о Жене, интервью Жени || Press about Evgeni ON Ic

Postby let`s talk » 21 Aug 2011, 16:09

Good for Moscow people. You'll be able to see him on Sep 3th and 4th. It looks like it will the only chance for Moscovites this season. He is officially out of the Cup of Russia. So, I won't go to Moscow. :plush27: His reasons are pretty understandable- to recover his health after two operations and prepare for the season. But I am still mystified with what he will skate in Japan. Maybe on Sep 3th and 4th he will show his new programs, at least their blueprints. :plush47:





http://sport.ria.ru/figure_skating/2011 ... 64383.html

Плющенко пропустит Гран-при, чтобы лучше подготовиться - тренер

Олимпийский чемпион, трехкратный чемпион мира Евгений Плющенко принял решение не участвовать в серии Гран-при сезона-2011/2012, чтобы исключить риск выступления в состоянии неполной готовности, сообщил агентству "Р-Спорт" тренер фигуриста Алексей Мишин.

В июне Международный союз конькобежцев (ISU) восстановил Плющенко в любительском статусе. Нынешним летом фигурист перенес операции на колене и спине.

"В серии Гран-при Плющенко участвовать не будет, так как существовал риск его распределения на любой из этапов, например, в начале сезона в Америке, куда ехать не готовым смысла не было, - пояснил Мишин в телефонном разговоре с корреспондентом "Р-Спорт". - А освободиться от выступления там ему было бы уже невозможно - во многом из-за истории, связанной с чемпионатом мира-2010".

Плющенко был дисквалифицирован ISU в 2010 году после того, как отказался от участия в чемпионате мира в Турине, сославшись на травму, но продолжил выступать в коммерческих ледовых шоу.

По словам Мишина, отказ ученика от участия в Гран-при-2011/2012 полностью вписывается в концепцию его подготовки к Олимпиаде 2014 года в Сочи.

"Программа подготовки Плющенко рассчитана не на один год, а на длительный срок, - пояснил тренер. - Смысл возвращения Жени в большой спорт - не один щелчок бичом по соперникам, а планомерное движение к цели - Олимпийским играм 2014 года в Сочи".
"Осторожно! Фанатка ЕП и ДТ" (weir.ru about let`s talk)

These users thanked the author let`s talk for the post (total 2):
Виктория (22 Aug 2011, 21:36) • Kudryavka (21 Aug 2011, 19:04)
Rating: 8.33%
 
let`s talk
 
Posts: 583
Joined: 08 Apr 2010, 15:16
Location: Japan
Has thanked: 498 times
Been thanked: 912 times

Re: Пресса о Жене, интервью Жени || Press about Evgeni ON Ic

Postby Kudryavka » 21 Aug 2011, 19:01

let`s talk wrote:He is officially out of the Cup of Russia. So, I won't go to Moscow. :plush27: His reasons are pretty understandable- to recover his health after two operations and prepare for the season. But I am still mystified with what he will skate in Japan.

Thank you for the news. :plush36: I wonder if he competes in October?

Feeling sad a little, but I'm relieved that he won't participate in CoR. Because I believe he needs a rest more, at least four months after such serious suegeries.. I just hope Evgeni's health is okay and his dream will come true. :plush47:
He didn't compete for three years, but as soon as I saw him, I knew that there was a true Olympic Champion on the ice. - Takahiko Kozuka, Rostelecom Cup 2009

These users thanked the author Kudryavka for the post (total 3):
lala630312 (21 Aug 2011, 22:34) • Ирина (21 Aug 2011, 20:00) • Дарина (21 Aug 2011, 19:44)
Rating: 12.5%
 
User avatar
Kudryavka
 
Posts: 1643
Joined: 18 Jun 2009, 02:58
Location: Tokyo
Has thanked: 636 times
Been thanked: 1041 times

Re: Пресса о Жене, интервью Жени || Press about Evgeni ON Ic

Postby cekoni » 21 Aug 2011, 20:59

let`s talk wrote:... He is officially out of the Cup of Russia. So, I won't go to Moscow. :plush27: His reasons are pretty understandable- to recover his health after two operations and prepare for the season....
---------------

http://sport.ria.ru/figure_skating/2011 ... 64383.html

Плющенко пропустит Гран-при, чтобы лучше подготовиться - тренер
....

Part of translation above russian link (in quote), by let`s talk :ni_zia: ... and rest: :plush34:

Plushenko will miss Grand Prix, to be better prepare
...

"In the Grand Prix Plushenko will not participate, since there was a risk that he might be assigned to any stage, for example, in the early season in America, where to go not ready is no point," - Mishin said in a telephone conversation. - "And that he would be released from the performance there, for him would be impossible - mostly because of history, related to the 2010 World Championship."
....

According to Mishin, refusal of his student to participate in Gran Prix season 2011/2012 fits perfectly into the concept of its preparation for the 2014 Olympics in Sochi.

"The preparation of Plushenko is designed not for one year, than for a long time" - said the coach. - "The meaning of the Evgeni's return to competitions is not one whip by opponents, than systematic movement to his goal - Olympic Games 2014 in Sochi."
Image
User avatar
cekoni
Administrator
 
Posts: 24627
Joined: 03 Jun 2009, 09:19
Location: Serbia
Has thanked: 3635 times
Been thanked: 21292 times

Re: Пресса о Жене, интервью Жени || Press about Evgeni ON Ic

Postby cekoni » 21 Aug 2011, 21:26

cekoni wrote:...

"In the Grand Prix Plushenko will not participate, since there was a risk that he might be assigned to any stage, for example, in the early season in America, where to go not ready is no point," - Mishin said in a telephone conversation. - "And that he would be released from the performance there, for him would be impossible - mostly because of history, related to the 2010 World Championship."
....

How anyone can sign up Plushy on GP, which he not wants? :du_ma_et: :ne_vi_del:
Image
User avatar
cekoni
Administrator
 
Posts: 24627
Joined: 03 Jun 2009, 09:19
Location: Serbia
Has thanked: 3635 times
Been thanked: 21292 times

Re: Пресса о Жене, интервью Жени || Press about Evgeni ON Ic

Postby whitebamboo » 22 Aug 2011, 03:05

cekoni wrote:
cekoni wrote:...

"In the Grand Prix Plushenko will not participate, since there was a risk that he might be assigned to any stage, for example, in the early season in America, where to go not ready is no point," - Mishin said in a telephone conversation. - "And that he would be released from the performance there, for him would be impossible - mostly because of history, related to the 2010 World Championship."
....

How anyone can sign up Plushy on GP, which he not wants? :du_ma_et: :ne_vi_del:


I guess because Plushy currently does not have high enough ISU ranking, if he participates in the Grand Prix Series at all this year, he will not be able to choose which event? And if that actually happens, he can't even withdraw, because of what happened with the ISU last year?

It's obvious that Plushy needs more time to recover from his surgeries. Even CoR, which I think is the last event this year, is too early, so clearly earlier stages like Skate America are out of the question. But I have to say that the stuff about "history related to the 2010 World Championship" is again worrying to me. I really hope the ISU doesn't try to use that ridiculous and unjust disqualification farce to create further trouble for him in the future, for instance somehow using it to pressure him to never withdraw from a competition due to injury again...(okay maybe I'm paranoid)

These users thanked the author whitebamboo for the post:
lala630312 (22 Aug 2011, 13:11)
Rating: 4.17%
 
User avatar
whitebamboo
 
Posts: 310
Joined: 04 May 2011, 00:47
Has thanked: 1847 times
Been thanked: 646 times

Re: Пресса о Жене, интервью Жени || Press about Evgeni ON Ic

Postby lilywang » 22 Aug 2011, 03:17

Skipping GP is a good choice given his conditions, there is no need to push too hard.
lilywang
 
Posts: 151
Joined: 02 Sep 2010, 19:01
Has thanked: 173 times
Been thanked: 153 times

PreviousNext

Return to Всё о Жене || Everything about Evgeni

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests

cron